Antal: 2-3

Ingredienser



450g rejer
3 fed hvidløg
1 ½ tsk. st. koriander
3/4 tsk. st. muskat
1 fint hakket løg
1 sammen pisket æg
½ tsk. salt
peber
rasp
vindrueolie til stegning.


Dressing:
2 - 3 dl økologisk cremefraiche
2 spsk. Økologisk Olivenolie
Saft af ½ limefrugt
salt og peber.

 

Rejekugler

Beskrivelse

 


Hak rejerne og bland med de øvrige ingredienser.
Form til kugler, Rul dem til sidst i rasp
 og steg dem let gylden.

 

 

   
   Dressing:

Kom alle ingredienser i en skål
og bland det sammen.
Smag til med salt og peber.


Velbekommen
Vild 

Antal: 1

Ingredienser



2 cl. malibu rum
2 cl. rød grenadine (rose´s)
2 cl. jamicarum Eller cubrana white rum.
2 dl. ananas juice.


 

Jungle juice

Beskrivelse


Kom det hele i en blender / eller en håndblender (altså i høj skål )
mix det sammen i ca 5 - 7 sek.

hæld det hele op i et højt glas og top med dåse flødeskum.

Dette smager Nam nam nam.

Vild

 

Antal: 2

Ingredienser
Sushi Sashimi.

400 g laks.
 1 Øko lime.
8 spsk soja.
3 spsk øko Blomster honning.
1 spsk ingefærsaft*.

PYNT:

Rosepeber.
Frisk koriander blade.

Sushi Sashimi

Beskrivelse
Riv skallen på limen og pres
saften ud og bland det hele i en skål.
Blad limen og de øvrige ting
i samme skål.

Skær laksen ud i  tynde stykker, læg det hele i et fad og held saucen over.
Pynt det med rosepeber
og korianderbladene.

Vild Vild Vild Vild Vild 


*( riv ingefæren og pres saften ud af det )

NB !!!   HUSK KUN 1 SPSK INGEFÆR, da den er stærk

Antal: 4

Ingredienser

150 g Ungskud eller topskud brændnælder *

1 stort Øko. løg
1 fed hvidløg
4 - 5 danske nye  kartofler
1 - 1½ Liter vand
1 svinebouillon
ca. 700 g Vildsvine kød i tern
Lidt Øko.smør

* ( det tager ca 1-2 timer at plukke dem )
 
HUSK mange kærne boller eller brød til.



Brændenældesuppe

Beskrivelse


Hak brændnælderne, løget, hvidløg fint.

Kom smør i en gryde og steg kødet brunt og herefter held det over i en skål, kom lidt smør igen i gryden og kom så brændnælderne, løg og hvidløg i og svits det ca. 2- 3 min.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt vand + bouillon. Skrap kartoflerne og skær dem ud i tern/både og kom dem i gryden.
lad det hele små simre i ca. 25 - 30 min. smag til med salt og peber.
 
Velbekomme.

Antal: 4

Ingredienser

ca.1000 g Elgkød

2 løg

2 - 3 gulerødder

2 laubærblad

10 allehånde

2 spsk. mel

hvidpeber ( ca 1-2 tsk.)

smør

vand

Tilbehør:

Nye danske kartoffler

Elg Gryde

Beskrivelse

Skær elgkødet ud i tern ca 2 cm store, skrald  gulerødderne og skær dem i ca 1 cm tykke skiver, skær løg i 4 kvarte. Start med at brune kødet og drys hvidpeber over kødet, når kødet er brunet af , kom gulerødder, lauerbærblade, allehånde og mel i.

Kødet skal nu dækkes med vand og lad det småkoge i ca 1 ½ - 2 timer.

Når der er ca 35 min tilbage så begynd at koge kartofflerne.

Velbekomme!!

 

Vild

Antal:

Ingredienser

15 g hybenskaller

5 g engelsk lakrids

15 g dansk honning

2 stk. kanelbark

3 stk stjerneanis

5 friske topskud af krusemynte

5 friske topskud af timian

½ flaske brøndum snaps eller 1/3 vest-højland whisky det sidste kan varmt anbefales.

LYSTFISKERENS DRAM

Beskrivelse

Det hele skal blandes og trække i 1 månede.

Vild

Antal: 4

Ingredienser

det der skal bruges er:

4 æg

1 stort glas nutella

1/2 kop mel

sprigform + bagepapir

Nutella kage

Beskrivelse

Kom 4 æg i en skål tilsæt 1½ dl nutella og mix det med en håndmixer i ca 3 min, tilsæt derefter melet.

læg bagepapiret op i springformen og sæt den ind i en forvarmet ovn i ca 30 min. ( 190 grader ).

 

GUF GUF  Vild

Antal: 4

Ingredienser

1 squash

1 æg

2 spsk sesamfrø

30 g permesan, revet

50 g rasp

salt og peber

2 spsk olivenolie

Bagepapir

ovnbagte squash skiver.

Beskrivelse

sådan gør du:

1)forvarm ovnen på 225 grader.

2) skær squashen ud i ca 12 skiver. Slå æg ud i en skål, og pisk det sammen.

Bland sesam, permesan, rasp, salt og peber sammen i en skål, og vend

først squashskiverne i æg, dernæst i paneringen.

3) læg squashskiverne på et stykke bagepapir og pensl en smule olie på.

sæt med i midten af ovnen og bag dem i ca 20 - 25 min - vend dem undervejs,

så de bliver sprøde og gyldne på begge sider.

man kan enten spise dem som tilbehør, som snack eller bare som de er.

 

   GUF GUF    Vild